Tuotehaku

 
 

Tuoteryhmät

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Etusivu

Syysale, jopa -20%

 
Tilaa nyt MaxxEcu moottoriohjain verkkokaupasta toimituskuluitta ja saat 20% alennuksen* seuraavasta tilauksestasi ja myös ensimmäisen säätötunnin 4wd dynossa Porvoossa hintaan 20€!
Tee tilaus ja laita kuponkikoodi MAXX, niin saat tilauksen toimituskuluitta.
 
Nyt myös Paytrailin Collector tarjoaa korotonta maksuaikaa tammikuun loppuun! Kaikki ennen 31.12.2019 tehdyt tilaukset Collectorin kautta ja maksat tammikuun lopussa vasta ja saat tavarat heti.
 
*alennus tulee voimaan ja saat alennuskoodin, kun olet maksanut tilauksen. Alennus ei koske toista Maxx-moottoriohjainta ja on voimassa 30 päivää ostoksesta.
http://autotune.fi/kategoria/116/maxxecu-moottoriohjaimet

http://autotune.fi/haku?q=maxxecu&search.x=0&search.y=0

 

Tervetuloa AutoTune.fi verkkokauppaan!

AutoTune.fi on moottorinohjausjärjestelmien osien ja tarvikkeiden valmistaja, maahantuoja ja jälleenmyyjä. Tarjoamme kaikki tarvikkeet moottoriohjain (MegaSquirt, MaxxECU, yms) asennuksiin yhdestä paikasta ja autoharrastajille ennennäkemättömän laadukkaita ratkaisuja, mm. vesitiiviit laitekotelot, kunnolliset autoliittimet ja huipputasoiset johtosarjat.

Suunnittelemme itse mm. tuotteidemme piirilevyt ja johtosarjat ja tiedämme, miten sinäkin voit muuntaa vanhanaikaisen sytytys/polttoaineensyöttö-järjestelmäsi teknisesti ylivertaiseksi, oli autosi sitten kuplavolkkari, jenkkiveekasi tai driftinghirmu. Toki laitteemme soveltuvat myös kaksipyöräisiin. Saat kauttamme myös laajan valikoiman muita autotarvikkeita, aina edulliseen hintaan.

Olemme myös virallinen DIYAutoTune.com ja MaxxTuning.se jälleenmyyjä Suomessa. Kauttamme saat kaikki DIYAutoTune.com ja Maxxecu tuotteet. Mikäli tuotetta ei löydy verkkokaupastamme, niin ota yhteyttä. Selvitämme sinulle hinnan ja toimitusajan nopeasti.

Avustamme luonnollisesti asiakkaitamme myös Megasquirt/MaxxEcu ohjaimien asentamiseen ja tarvikehankintoihin liittyvissä kysymyksissä. Parhaiten meidät tavoitat sähköpostitse, mutta myös puhelimitse klo 15-22 välisenä aikana arkisin ja viikonloppuisinkin mahdollisuuksien mukaan.

Tervetuloa kaupoille!

AutoTune Finland Oy
info(ät)AutoTune.fi
044 206 6326 (15-22 arkisin) viikonloppuisin mahdollisuuksien mukaan.