Tuotehaku

 
 

Tuoteryhmät

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

AutoTune Finland Oy

AutoTune Finland Oy

Olemme virallinen DIYAutoTune.com MegaSquirt moottoriohjaimien ja oheistarvikkeiden jälleenmyyjä Suomessa, Mega-Efi.fi lopetettuaan jälleenmyynnin. Kauttamme saat kaikki DIYAutoTune.com sivuilla olevat tuotteet, sekä monen muun valmistajan tuotteita.Tuomme maahan muidenkin valmistajien tuotteita.

AutoTune Finland Oy on harrastajien perustama, omistama ja ylläpitämä. Yritystoiminta tapahtuu täysin harrastepohjalla, jonka vuoksi myös asenne kaupantekoon on normaalia leppoisampi ja kiireettömämpi. Hoidamme sähköpostiimme vastaamisen ja tilausten lähettämisen täysin vapaa-ajalla, (olemme kaikki muualla leipätöissä), joten emme pysty sitoutumaan 100% tarkkoihin toimitusaikatauluihin.

Toivomme siksi kärsivällisyyttä tilausten ja esim. sähköpostilla lähetettyjen kyselyjen kanssa. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kyselyihin 24 tunnin sisällä. Tilapäisistä ruuhkista johtuen voi joskus vastauksen tulo kestää pidempäänkin koska kaikki postit käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Päätoimintamme kuitenkin keskittyy verkkokaupan kautta tapahtuvaan tuotteiden myyntin, joten näin ollen meillä ei ole liiketiloja tai noutomyyntiä. Pyrimme pitämään varastoa mahdollisimman kattavana, jotta voimme toimittaa tuotteet viipymättä päivän, kahden aikana.

Mikäli tuotetta ei löydy verkkokaupastamme, niin ota yhteyttä, niin selvitämme hinnan ja toimitusajan. Pääsääntöisesti kokonaistoimitusaika "ovelle" on noin kaksi viikkoa, mikäli tavaraa on toimittajalla varastossa.

Pyrimme toimittamaan kaikki tarvikkeet ja ohjaimet, mitä asennuksessa toimintakuntoon tarvitaan, "yhden katon alta". Aluksi toimitamme suoraan varastosta tai nopealla toimitusajalla perusosat Megaan, mutta tulemme laajentamaan tuotevalikoimaamme, jopa täydellisiin "pulttaa kiinni"-sarjoihin ja paketteihin. Toimitamme myös muidenkin toimittajien tavaroita tarvittaessa.

Jos jotain kysyttävää Megasquirt ohjaimien asentamisesta ja tarvikkeista, pyrimme auttamaan ja valitsemaan oikeat tuotteet. Parhaiten kiinni saa sähköpostilla, mutta myös puhelimella klo 15-22 välisenä aikana arkisin. Viikonloppuisin mahdollisuuksien mukaan.

Tulemme kehittämään asiakaspalvelua erilaisilla korjaus-, asennus- ja testauspalvelulla. Näistä kaikista uusista tuotteista ja palveluista tulemme informoimaan sivuillamme.

 

AutoTune Finland Oy
 
info(ät)AutoTune.fi

0400 731236

Viikonloppuna mahdollisuuksien mukaan.